JSport.roJSport.ro

Echipa U19 a Universităţii Cluj a ratat dramatic calificarea în finala naţională rezervată campioanelor judeţene de juniori, pierzând la penalty-uri, 3-5, meciul cu Sporting Piteşti, disputat joi seară la Buftea. „Studenţii” au ajuns la loteria loviturilor de la 11 metri după ce au condus cu 2-0 până în minutul 84, însă au fost egalaţi la ultima fază a partidei.

Universitatea Cluj a dat, însă, peste cea mai puternică echipă de până acum, la final antrenorul Călin Sălăgean menţionând chiar că acest meci a fost, de fapt, “finala” competiţiei organizate de FRF.

Totuşi, elevii săi au reuşit să pună un avans de două goluri pe tabelă, datorită reuşitelor lui Salcău şi Beudean, însă după 2-0 jocul clujenilor s-a schimbat total. Piteştenii au dominat finalul de meci şi, pe acest fond, au reuşit să marcheze de două ori în 10 minute, ultimul gol venind în minutul 90+3.

Dărâmaţi din punct de vedere psihic, jucătorii Universităţii au ratat, mai apoi, trei lovituri de la 11 metri din patru executate, doar Costea reuşind să marcheze de la punctul cu var. Pintea, Moşuţi şi Mureşan nu au găsit drumul spre gol, de partea cealaltă piteştenii fiind mult mai precişi şi obţinând, astfel, calificarea în finala mare.

„A fost un meci foarte echilibrat, dar în care am avut 2-0 până în minutul 84. Am fost egalaţi în ultimul minut, iar la penalty-uri nu a mai contat pentru că eram la pământ. Totuşi, a fost o echipă bună a Piteştiului, nu am mai întâlnit un astfel de adversar, puternic, cu răutate şi cred că acest meci a fost, de fapt, finala turneului. Noi ne-am prăbuşit după golul de 2-0, având şi o echipă cu un jucător din ’98, doi din ’99, cinci din 2000, cinci din 2001, nu am avut un nucleu, să zic aşa, din ’98 sau ’99, am fost o grupă pe patru ani de vârstă. Oricum, suntem dezamăgiţi cu toţii, când ai 2-0, eşti egalat în ultima secundă şi pierzi de maniera asta… Cum e mai dureros”, ne-a spus antrenorul clujenilor.

Formaţia lui Călin Sălăgean va evolua vineri, de la ora 17:00, în meciul pentru locurile trei-patru cu Delta Tulcea, în finală urmând să se întâlnească Sporting Piteşti şi Precizia Săcele.

“U” Cluj U19

Pop R.
Irimie
Dan L.
Telcean
Matiş
Beudean
Budin
Hordouan
Moşuţi
Potcoavă
Salcău

Au mai intrat: Costea, Paşca, Pintea, Marin, Mureşan. Antrenor: Călin Sălăgean

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.