JSport.roJSport.ro
foto: looktv.ro

CFR Cluj se află în plin cantonament în Cipru, însă din lotul lui Vasile Miriuţă nu face parte şi Sergiu Negruţ.

Atacantul format chiar la Cluj a ajuns la 23 de ani, iar conducerea ardelenilor nu pare să mai aibă răbdare cu el, motiv pentru care preşedintele Iuliu Mureşan i-a propus rezilierea contractului care expiră în această vară.

„E un jucător bun, talentat şi ar fi important să-şi relanseze cariera la o altă echipă, dar se pare că preferă să rămână la noi în această situaţie”, spunea, săptămâna trecută, şeful clujenilor, însă Negruţ nu pare să fie întru totul de acord.

Jucătorul introdus doar pe finalul meciurilor la CFR speră să-şi rezolve într-o săptămână situaţia de la echipa feroviară, fiind dezamăgit, totuşi, că nu a prins mai multe minute în tricoul alb-vişiniu.

„Încă nu am reziliat contractul, dar o s-o fac şi o să plec în altă parte. Sunt în discuţii cu nişte echipe şi sper să se finalizeze cât mai repede, de fapt în maxim o săptămână cred că lucrurile se vor rezolva. Asta e viaţa, mergem mai departe, fotbalul nu se termină la CFR şi o voi lua de la început. Eu nu am prins foarte multe şanse aici, am jucat destul de puţin şi era destul de greu să mă impun jucând 10 minute în două-trei meciuri, dar fotbalul merge înainte. Voi merge în altă parte, voi juca mai mult acolo şi voi demonstra dacă am sau nu valoare. Nu am niciun regret din perioada petrecută aici, m-am simţit bine la Cluj, am avut nişte colegi foarte buni şi sper să aibă rezultate cât mai bune în continuare”, a spus Negruţ, pentru CJSport.ro.

Acesta se pregăteşte, alături de Andrei Tînc, un alt „exilat” al CFR-ului, cu un antrenor de la juniorii clubului feroviar. Negruţ se află din 2010 în lotul de seniori al CFR-ului, jucând până acum 42 de meciuri în Liga I, marcând cinci goluri. În acest sezon a fost folosit doar în cinci partide, de fiecare dată intrând din postura de rezervă.

De la CFR Cluj au plecat în această iarnă Laszlo Hodgyai și Cornel Ene, clubul făcând două transferuri, Claudiu Bumba şi Ciprian Deac.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.