JSport.roJSport.ro

Ambele echipe ale clubului CFR Cluj angrenate în Cupa României, dar şi cea a Ardealului Cluj, s-au calificat în sferturile de finală ale competiţiei.

Meciurile au avut loc astăzi, iar dramatism a existat din plin la U17.

În Gruia, formaţia lui Mihai Pop s-a impus cu 11-10 în faţa celor de la Kids Tâmpa Braşov, după ce s-au executat peste 20 de penalty-uri.

După 2-2 la finalul celor 90 de minute, s-a trecut direct la loviturile de la 11 metri, acolo unde au ajuns să bată inclusiv portarii. Ca dramatismul să atingă cote şi mai înalte, ambii goalkeeperi au ratat însă, dar până la urmă norocul a fost de partea micilor CFR-işti pregătiţi de Mihai Pop, care s-au calificat în sferturile competiţiei.

În „Someşeni” s-au întâlnit Ardealul Cluj şi LPS Bihor, iar partida a fost ceva mai liniştită, dar tot la loviturile de departajare s-a decis, 5-3 scor final. După ce Ardealul a marcatl în primul minut, bihorenii au egalat până la pauză. În partea secundă, insistenţa gazdelor nu a adus şi golul victoriei, iar după 1-1 la finalul celor 90 de minute totul s-a decis la penalty-uri. Ardealul a avut un portar în mare formă şi executanţi mai inspiraţi, iar trupa lui Claudiu Moldovan a ajuns la rândul ei în sferturile Cupei României.

La U19, Clujul a avut-o doar pe CFR, formaţia lui Sorin Oncică reuşind să se califice după o victorie în deplasare cu CSS 2 Baia Mare, venită în cele 90 de minute. Cu 5-2 s-au impus CFR-iştii, care au avut emoţii doar în prima repriză. A fost 2-2 la pauză, dar valoarea alb-vişiniilor a făcut până la urmă diferenţa, iar clujenii au ajuns fără prea multe probleme în sferturi.

Meciurile din această fază se vor juca în primăvara lui 2019.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.