JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a promovat matematic în Liga a II-a, campionat care va începe, cel mai probabil, în 4 august.

„Studenţii” vor avea 19 meciuri de disputat în tur şi se vor revedea cu adversari de tradiţie, renăscuţi din dragostea suporterilor.

Cu ASU Poli Timişoara, Petrolul Ploieşti, UTA Arad şi Farul Constanţa par să fie cele mai interesante meciuri din Liga a II-a pentru jucătorii şi fanii lui „U”, care vor avea, însă, de făcut şi câteva drumuri lungi.

Aproape 700 de kilometri vor merge, foarte probabil, „U”-iştii până la Constanţa, în cea mai lungă deplasare a sezonului, pentru că Farul e 99% promovată. Cu o etapă înainte de final, constănţenii au trei puncte peste locul doi şi un meci relativ lejer pe teren propriu sâmbătă, astfel că doar o minune mai poate face ca Farul să rateze promovarea. În schimb, Petrolul Ploieşti, Aerostar Bacău şi ACS Şirineasa, echipă care joacă pe stadionul Jiul din Petroşani, sunt celelalte trei echipe care au promovat alături de „U” în Liga a II-a.

Dacă cea mai lungă deplasare va fi la Constanţa, clujenii trebuie să mai aştepte pentru a vedea care va fi cea mai scurtă. Deocamdată, pare a fi Oradea, însă Mediaşul ar fi şi ea o posibilă destinaţie, în funcţie de ce final de campionat va avea Gaz Metan în Liga 1.

În ultimele două sezoane, Liga a II-a a debutat în primul weekend al lunii august şi e de aşteptat să fie aşa şi în acest an, astfel că în 4 august, la două săptămâni după reluarea Ligii I, va debuta şi al doilea eşalon fotbalistic. Ţintarul nu va fi stabilit mai repede de 20 iulie, iar “U” va intra în Cupa României la începutul lunii septembrie şi va avea de trecut, cel mai probabil, două tururi până la o nouă confruntare cu o formaţie de Liga 1.

„U” Cluj va termina sezonul Ligii a III-a după meciul cu Industria Galda din acest weekend, ce va avea loc sâmbătă, de la 19:30, pe Cluj Arena.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.