JSport.roJSport.ro
foto: fcuniversitateacluj/facebook

Universitatea Cluj şi-a continuat cu mari emoţii seria victoriilor din Liga a IV-a, câştigând abia în minutul 88 cu Olimpia Gherla, în deplasare, 1-0.

A fost nevoie de un şut perfect din afara careului a lui Dorin Goga pentru ca surpriza să fie evitată, gazdele având în suprafaţa de joc un mare avantaj.

Pe un teren acoperit, în anumite porţiuni, şi cu nisip, gherlenii au rezistat atacurilor Universităţii Cluj timp de 88 de minute, „studenţii” fiind incomodaţi atât de starea suprafeţei de joc, cât şi de adversari, care nu întâmpător se aflau pe locul doi în clasament înaintea acestui joc.

Ocaziile clujenilor nu au mai fost la fel de numeroase ca în celelalte jocuri, aceştia nereuşind să creeze mare pericol nici din fazele fixe. Cu gazdele mulţumindu-se cu un rezultat de egalitate, Universitatea a câştigat datorită calităţii lui Dorin Goga, şutul atacantului “şepcilor roşii” aducând a 19-a victorie a sezonului.

Cu acest rezultat, „U” şi-a mărit la 11 puncte avansul în fruntea clasamentului, Olimpia fiind depăşită şi de Sticla Turda în lupta pentru locul doi, la golaveraj.

Olimpia Gherla

Pădure
Stupinean
Pop S.
Bold
Gliga
Prodan
Mureşan
Dascăl
Pop Vl.
Rus Alex
Bondor

Rezerve: Edobor, Sămărtean, Fodor, Anghel, Codorean, Sala, Aştilean. Antrenor: Laur Aştilean, Alexandru Felfalusi

“U” Cluj

Pop
Manu
Ionescu
Abrudan
Budăcan
Rogozan
Giurgiu
Hîmpea
Goga
Takacs
Lemac

Rezerve: Man, Fizeşan, Irimie, Potcoavă, Salcău, Seck, Haţiegan. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.