JSport.roJSport.ro

Recunoscut drept un centru universitar important în Europa, Clujul nu duce lipsă de talente nici pe plan sportiv.

Cosmin Bogdan, declarat cel mai bun arbitru asistent al anului 2018, vrea acum să facă performanţă în ambele domenii şi să candideze la o funcţie importantă în relaţia cu Universitatea „Babeş-Bolyai” (UBB).

Student în ultimul an la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA), arbitrul născut la Bacău va împlini 21 de ani în luna martie şi vrea să reprezinte întreaga facultate în relaţia cu UBB.

Astfel, Cosmin Bogdan va candida pentru funcţia de senator, iar alegerile vor fi peste o lună, în 25 februarie.

„Acum sunt student consilier în Consiliul Facultăţii. Voi termina facultatea în acest an, dar oricum vreau să fac şi masterul aici. Am auzit în trecut de reprezentarea studenţească şi am început să-mi reprezint colegii la diferite acţiuni şi de-acolo am zis că vreau mai mult. Sunt sprijinit şi de organizaţia din care fac parte şi sunt încrezător că voi fi votat pentru funcţia de senator”, ne-a spus Cosmin Bogdan, care va avea un singur contracandidat la alegerile de luna viitoare.

Toţi studenţii de la FSEGA vor vota, iar cine va primi mai multe voturi va deveni senatorul facultăţii la UBB. „Am făcut afişe, materiale de promovare şi un filmuleţ care a strâns până acum 5.000 de vizualizări”, a precizat arbitrul asistent al anului trecut, care nu vrea să lase pe locul secund arbitrajul, ba dimpotrivă.

„Vreau să promovez în Liga a III-a. Fac 21 de ani în martie şi mă încadrez pentru acest examen. Ţintesc cât de sus şi în arbitraj, pentru că altfel m-aş fi lăsat. E greu în Liga a V-a şi a IV-a, dar dacă îţi place să faci ceva, te ţii de acel lucru”, a mai spus Cosmin Bogdan.

Mai jos puteţi vedea filmuleţul de promovare realizat de Cosmin Bogdan.

Servus,Ca să scapi de probleme cunoaște-ți drepturile și revendică-le!Cunoscându-ți drepturile și pe cei care te reprezintă poți afla răspunsurile la problemele cu care te confrunți. Eu sunt aici pentru a te informa cu privire la drepturile și obligațiile pe care le ai!Sper că nu te-am amețit cu toate informațiile astea și sper că ai aflat lucruri utile!Ce e important este că atunci când dai de probleme veți putea apela la mine și la cei care vă reprezintă.Vă aștept pe 25 februarie! Spor în sesiune! #FSEGA #Sesiune #UBB #reprezentare #drepturi #obligatii #25februarie #voteaza

Publicată de Cosmin Bogdan pe Sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.