JSport.roJSport.ro
foto: cfr dej/facebook

CFR Dej a câştigat, 2-0, meciul cu Someşul Gilău, disputat duminică după-amiază în etapa a şaptea a Ligii a IV-a.

Formaţia lui Darius Boldor onorează din plin cel mai bun sezon din istorie, dejenii acumulând opt puncte în primele şapte etape.

Partida contra gilăuanilor, surpriza neplăcută a acestui sezon, a fost decisă de “dubla” lui Ionuţ Poleac, ambele goluri fiind marcate în prima repriză. Partea a doua a meciului a debutat, practic, cu eliminarea lui Dican, CFR-iştii jucând aproximativ 40 de minute cu un om în minus.

Acest lucru nu s-a văzut şi în rezultatul final al partidei, dejenii reuşind să se apere perfect în timpul rămas, bifând a doua victorie stagională. Acest succes i-a fost dedicat lui Raoul Cheţa, jucătorul de 25 de ani al CFR-ului trecând prin momente grele după decesul mamei sale.

“A fost un meci bărbătesc, care pe care, iar noi i-am prins de două ori în prima repriză şi am marcat. În a doua, după ce am rămas şi în 10 oameni, am preferat să ne apărăm, am stat foarte bine tactic şi cred că adversarii nu au avut niciun şut pe spaţiul porţii. Sunt foarte mulţumit de jucători, cel mai mult mă bucur că îi văd ca o familie. Sunt prieteni adevăraţi, uniţi şi pe teren şi în afara lui, iar la psihicul şi încrederea pe care le avem acum cred că putem să ne îndeplinim obiectivul acestui tur şi să facem 15 puncte. Acest succes vrem să îl dedicăm lui Raoul Cheţa, care şi-a pierdut mama, iar marţi vom merge să fim alături de el la înmormântare”, ne-a spus antrenorul dejenilor, Darius Boldor.

CFR Dej

Pop
Peter
Mureşan
Breharu
Boldor
Cociş
Dican
Ciurean
Veres
Cîmpean C.
Poleac

Au mai intrat: Kun, Mate, Papp, Botcă. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.