JSport.roJSport.ro
foto: Facebook-Juniori CFR
foto: Facebook-Juniori CFR

Chiar dacă, la seniori, CFR Cluj şi Universitatea Cluj nu se pot întâlni mai devreme de vara anului 2016, la juniori aceste meciuri sunt vedete aproape în fiecare lună.

Poate cel mai spectaculos dintre ele va avea loc la finalul acestei săptămâni, atunci când cei mai mici dintre juniori, cei născuţi după anul 2004, au derby în Parcul Feroviarilor. CFR Cluj va fi gazdă în acest joc şi va folosi copiii născuţi în anul 2007, astfel că elevii lui Janos Mezei vor fi mai „tineri” decât adversarii lor, care vor avea 9 şi 10 ani.

„Vom juca cu o grupă care e cu doi ani mai mică. Clubul CFR are două echipe înscrise la juniori E, grupa 2005 şi 2006-2007. La această ultimă grupă, o etapă joacă grupa 2006 şi una 2007, iar acum cu ’U’ va juca cea din 2007. Ne bucurăm pentru copii atunci când joacă cu ’U’ Cluj pentru că este o altă motivaţie, vrând, nevrând. Este un derby şi la nivelul lor şi cu siguranţă va fi un meci interesant”, a declarat, pentru CJSport.ro, antrenorul CFR-ului, Janos Mezei.

foto: Facebook-U Cluj
foto: Facebook-U Cluj

De partea cealaltă, tehnicianul juniorilor E ai Universităţii este Radu Sabo, cel care, însă, nu vede acest meci ca pe o rivalitate, fie şi la această grupă de vârstă.

„Nu putem spune că e o rivalitate între ei, copiii sunt încă mici, e grupa de 9 şi 10 ani, ei merg să joace, să se distreze. De fapt, noi asta urmărim la această vârstă, joaca”, a menţionat tehnicianul lui „U”.

Meciul de sâmbătă va avea loc în Parcul Feroviarilor, de la ora 10:00 şi va conta pentru etapa a 11-a a turului din campionatul juniorilor E, seria a doua. Înaintea acestei partide, CFR-ul stă mai bine în clasament decât „U”, feroviarii fiind pe poziţia a cincea, în timp ce micii jucători ai Universităţii se află pe locul 10, între cele două echipe existând o diferenţă de 10 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.