foto: csm resita/facebook

Universitatea Cluj a pierdut, 0-2, primul meci al noului sezon din Liga a II-a, “cel mai spectaculos de până acum”, cum l-au numit mulţi oameni de fotbal.

„Şepcile roşii” au fost învinse de CSM Reşiţa, după un meci în care au jucat mai bine de o repriză în inferioritate numerică.

Jucătorii lui Cristi Dulca au început bine meciul din Valea Domanului, însă Gavra a irosit cele mai importante ocazii ale Universităţii. La un corner al reşiţenilor în minutul 34, Ehmann a deschis scorul după ce a fost lăsat liber de fundaşii lui Dulca, iar surpriza se contura pe stadionul „Mircea Chivu”.

Şansele Universităţii la victorie s-au micşorat teribil după doar două minute, atunci când Kay a greşit şi l-a faultat pe Ene, iar abitrul i-a acordat jucătorului din Insulele Capului Verde al doilea galben. Cu un om în minus, „U” a fost aproape de egalare la reluarea lui Firmino, însă meciul s-a liniştit definitiv în minutul 75.

Celălalt fundaş al CSM-ului, Vasiu, a făcut 2-0, până la final Dur-Bozoancă limitând proporţiile scorului. S-a terminat 2-0, iar „U” are mult de muncă pentru a putea spera măcar la un loc de promovare.

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Berci
Inacio
Kay
Telcean
Mendes
Florescu
Firmino
Goga
Pop A.
Gavra

Au mai intrat: Crăciun, Miranda, Burghele. Antrenor: Cristian Dulca

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

5 COMENTARII

  1. Negri se scrie cu un singur “i” . Ți se scrie cu un singur “i”. Poate că ești un domn distinct și nu se poate compara intelectul tau cu cel al huliganilor , dar majoritatea au fost la școală și au învățat să scrie corect in limba română. Chiar dacă ești mai mare decât Boc ai putea să îl rogi se te ajute cu niste lecții de gramatica.

    • Eheeei Ionele, nu sunt deloc de acord cu ideile descreieratului “Donald Trump”, insa cel care trebuie sa mai ia ceva lectii de gramatica esti TU. A scris corect in ambele cazuri : si cu “negrii” si cu “tii”. Si inca ceva: probabil ca vroiai sa scrii “domn distins” si nu “domn distinct”. In fine….putintica atentie atunci cand vrei sa fii “interesant”.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.