JSport.roJSport.ro
foto: facebook/academia hagi

Luceafărul Cluj a devenit campioană naţională la juniori E, roş-albaştrii câştigând duminică dimineaţă, 2-1, finala cu Academia „Gheorghe Hagi”.

Meciul a avut loc la Buftea, clujenii luând decizia de a se prezenta, totuşi, la această partidă, înainte de finală fiind ţinut un moment de reculegere în memoria lui Osman Kaya, jucătorul de 13 ani care a decedat vineri în urma unui accident rutier.

Jucătorii pregătiţi de Paul Ghenţi au meritul de a fi revenit de la 0-1 în finala cu Academia Hagi, Ramon Giurgiu marcând pentru constănţeni după 10 minute. În a doua repriză, Băsceanu şi-a înscris un autogol, iar David Popa, desemnat şi jucătorul meciului, a adus trofeul în tabăra clujenilor cu reuşita din minutul 45.

Astfel, Luceafărul Cluj a realizat o nouă performanţă la o săptămână după ce grupa 2005 a obţinut calificarea la Campionatul Mondial de la New York, câştigând Cupa „Hagi Danone”. Între aceste bucurii, însă, a venit tragedia de vineri, atunci când Osman Kaya, 13 ani, a decedat într-un accident de circulaţie petrecut în judeţul Alba.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.