JSport.roJSport.ro

Liga a III-a se va relua la finalul săptămânii viitoare, iar cel mai aşteptat meci al seriei a cincea va fi derby-ul Clujului, dintre CFR 2 şi Universitatea.

Din cele trei stadioane care ar fi putut găzdui această partidă a mai rămas doar unul, baza CMC, de altfel chiar terenul pe care echipa a doua a CFR-ului îşi dispută meciurile de acasă.

Varianta „Dr. Constantin Rădulescu” a picat aproape complet, liderul Ligii I având meci pe teren propriu, în play-off, iar Cluj Arena a căzut oficial, deşi acest stadion era agreat şi de reprezentanţii CFR-ului încă din luna ianuarie. Au existat discuţii pentru ca jocul să se dispute pe arena de lângă Someş, însă, potrivit numaiu.ro, cele două părţi nu s-au înţeles.

Astfel, meciul va fi pe CMC, dar din cauza gradului ridicat de risc al acestei partide Jandarmeria are ultimul cuvânt în ce priveşte accesul suporterilor pe singura tribună existentă acolo. Cum forţele de ordine se aşteaptă la un număr mare de fani ai Universităţii, se pune chiar problema disputării fără spectatori a partidei.

„Deocamdată nu s-a luat vreo decizie dacă meciul se va desfăşura cu sau fără spectatori. Când se va decide, se va face public acest lucru”, au anunţat, marţi dimineaţa, reprezentanţii jandarmeriei clujene. Oficialii CFR-ului sunt optimişti, însă, că la derby vor putea asista şi suporterii celor două echipe, o decizie finală fiind aşteptată în această săptămână.

Meciul dintre CFR 2 şi „U” este programat vineri, 2 martie, de la ora 15:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Este neplăcut ca această partidă să se dispute în ziua de vineri, de la ora 15, când oamenii sunt la lucru și mulți amatori de fotbal nu vor putea viziona meciul. Federația putea lua în considerare situația de derbi local, poziția din clasament a echipelor, se putea juca în ziua de vineri în localitățile unde mereu sunt puțini spectatori și nu sunt atâția oameni angajați la lucru. Disputarea partidei pe CMC este o încercare ce s-ar putea solda cu neplăceri, știut fiind faptul că pe acel stadion este o singură tribună de circa 200 de locuri și nu prea există posibilitatea să fie urmărit efortul jucătorilor și din alte zone, chiar din picioare. Situația poate scăpa de sub control, fiind așteptați cel puțin câteva sute de suporteri ai echipei studențești, dar și suporteri ai gazdelor, fapt care poate genera nemulțumiri și proteste din partea celor care nu vor fi lăsați să intre pe teren, din lipsă de posibilități de a asigura o vizionare decentă a partidei. Chiar și în cazul în care se va considera de către jandarmerie ca meciul să se dispute fără spectatori, tot se pot înregistra situații neplăcute în zona din preajma terenului CMC. Consider că și Primăria trebuia să ia legătura cu Federația și meciul să se fi disputat pe Cluj Arena, cele două echipe putând să se înțeleagă, în folosul sportului și clujenii ar fi populat tribunele, urmărind în condiții decente o partidă interesantă. Dacă vor fi probleme, lucru ce nu ni-l dorim, vina va fi și a celor două conduceri care puteau fi mai maleabile, în folosul suporterilor și al Cetății.

  2. SUNT SUPORTER AI UNIVERSITATII CLUJ AM O NELAMURIRE LA PARTIDA DE FOTBAL DINTRE CFR2 CLUJ VS U CLUJ DE VINERI 2 MARTIE 2018 DIN GRUIA DE PE TERENUL SINTETIC CMC SE VA JUCA CU SPECTATOERI SAU FARA SPECTATORI, DEOARECE VOM FI FOARTE MULTI SUPORTERI AI UNIVERSITATII CLUJ CARE DORIM SA MERGEM VINERI IN 2.03.2018 LA ACEST MECI DE FOTBAL ADICA LA DERBYUL CLUJULUI. PARTIDA ESTE PROGRAMATA VINERI 2.03.2018 ORA15:00 IN GRUIA PE CMC. HAIDE U 1919

  3. Puteti sa ma contactati la numarul de telefon 0732120363 sa mi se comunice daca se va disputa aceasta partida cu spectatori sau fara spectatori ca eu am inteles pentru aceasta partida se va sta la mana jandarmeriei clujene.HAIDE U PELUZA SEPCIILE ROSII 1919!!! MUIE CFR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.