JSport.roJSport.ro

Derby-ul Clujului din Liga a III-a, dintre CFR 2 şi Universitatea, se va juca până la urmă în a treia zi de Paşte.

Federaţia a anunţat cele două cluburi că partida restantă din prima etapă a returului va avea loc marţi, 10 aprilie, de la ora 17:00, iar CFR şi “U” trebuie să se înţeleagă asupra stadionului pe care se va juca meciul.

Oficialii “şepcilor roşii” nu vor pe Cluj Arena, iar cei ai CFR-ului nu sunt prea încântaţi de varianta “Dr. Constantin Rădulescu”, astfel că sunt şanse mari ca partida să se dispute pe CMC. Reprezentanţii CFR-ului încă nu au comunicat Federaţiei locul de disputare al derby-ului, dar dacă el va fi pe CMC, cel mai probabil se va juca fără spectatori.

O decizie finală este aşteptată săptămâna viitoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Partida ar fi bine să se dispute pe Cluj Arena, în nocturnă, pentru a putea fi urmărită de spectatori, căci aceştia sunt beneficiarii spectacolului sportiv. “U” nu se va simţi niciodată “echipă vizitatoare” pe acest stadion, micile orgolii ar trebui abandonate în folosul sportului clujean. O partidă fără spectatori pe CMC ar fi un atac la adresa suporterilor clujeni.

    • Da, stimabile, sunt perfect de acord, cu doua conditii: jucatorii lui “U” sa-si foloseasca vestiarul lor, si nu cel al “oaspetilor” si, desigur, minunatata noastra galerie sa stea la locul ei obisnuit, adica la peluza sud. Doar atat. Astea nu sunt “orgolii” , sunt lucruri minime pe care le meritam, chiar daca jucam “in deplasare”, fata de nenumaratele PORCARII pe care ni le-au servit scroafa securista si grofu’ pedofil in ultimii ani. Nu avem nimic de negociat cu franarii. Daca nu vor, ura si la gara! Sa jucam din partea mea si la Cucuietii din Deal !

  2. Nu cred că cele două condiţii pot fi puse în discuţie, nu văd ce “galerie” ar aduce la acest meci cefereştii şi nici nu cred că “gazdele” şi-ar dori să se echipeze în vestiarul obişnuit al “Şepcilor roşii”, acolo unde totul stă sub sigla “U”. Problemele de rezolvat sunt cele legate de încasări, de plata stadionului, a firmei de pază, a arbitrilor, precum şi alte lucruri legate de protoocolul obişnuit la o partidă de campionat. Probablil mai sunt şi alte lucruri asupra cărora cele două cluburi s-ar putea înţelege, pentru ca suporterii să poată viziona în condiţii normale acest meci aşteptat, în perspectiva amânărilor care au perturbat campionatul. Poate ar fi fost mai bine ca să se fi publicat care sunt condiţiile puse de cele două conduceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.