JSport.roJSport.ro

Meciul dintre CFR 2 Cluj și Universitatea Cluj nu se va juca nici în 28 martie, atunci când a fost reprogramată prima etapă a Ligii a III-a.

Oficialii celor două echipe au mai avut o întâlnire recentă, însă tot nu au ajuns la o înțelegere, în condițiile în care reprezentanții CFR-ului nu au renunțat la ideea de a juca pe Cluj Arena.

Astfel, data și locul de disputare a meciului sunt încă necunoscute, iar Federația Română de Fotbal a amânat pentru a doua oară partida. Cum negocierile merg extrem de greu între cele două cluburi, a devenit o certitudine faptul că meciul nu se va mai juca în această lună, ci abia în aprilie, după sărbătorile pascale.

Oficialii lui ”U” cer în continuare ca partida să aibă loc în Gruia, mai ales că prima echipă a CFR-ului va avea un singur joc pe teren propriu luna viitoare, în 7 aprilie, cu Astra Giurgiu. De menționat că meciul se poate desfășura cu spectatori doar dacă va fi organizat pe Cluj Arena sau pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Pe CMC, locul în care CFR 2 își desfășoară meciurile de pe teren propriu, Jandarmeria nu va permite accesul suporterilor din motive de securitate.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.