CFR Cluj se descurcă de minune în campionat odată cu revenirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică. În această seară, formația din Gruia a învins-o pe FCSB cu 2-0 în derby-ul etapei cu numărul 13.

 

Este al doilea succes la rând pentru feroviari în Liga 1, după cel de pe terenul Politehnicii Iași, terminat cu același scor.

Startul întâlnirii i-a dat fiori lui Iordănescu junior. FCSB a cerut penalty la un henț comis în careu de Mario Camora, însă centralul Istvan Kovacs și brigada sa nu au observat bine faza, gruparea ardeleană scăpând, astfel, cu fața curată.

 

O jumătate de oră mai târziu, campioana României a scos o lovitură de pedeapsă, după un duel între Andrei Miron și Vojtus, ultimul autor al unei mari ocazii pentru alb-vișinii. Deac și-a așezat mingea la punctul cu var și nu i-a dezamăgit pe coechipierii săi.

În minutele următoare, goalkeeperul Cristian Bălgrădean a căpătat un rol hotărâtor în soarta partidei grație intervențiilor sale.

 

În încercarea disperată de a relansa jocul, FCSB a fost taxată de Valentin Costache. Jucătorul cu trecut dinamovist a interceptat o minge pasată de Olaru spre unul dintre apărătorii roș-albaștrilor și a închis tabela la 2-0 pentru CFR Cluj.

În urma acestui rezultat, deținătoarea titlului s-a apropiat la trei puncte de adversara din această seară, ocupantă în continuare a primei poziții din clasament.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte