JSport.roJSport.ro

Nu doar Universitatea Cluj a jucat un meci amical în acest weekend, 5-0 cu Sticla Turda, ci şi echipele de Liga III-a.

Dacă turdenii au fost adversarii clujenilor, Sănătatea Cluj a terminat la egalitate, 3-3, amicalul cu Arieşul Mihai Viteazu.

A fost un joc spectaculos, în care Ciupe a înscris o dublă, Pintea fiind celălalt marcator al Sănătăţii. De partea cealaltă, pentru formaţia pregătită din acest an de Artur Podar au marcat Zbâncă, Crişan şi Mărie, Arieşul părând să fie o formaţie care va pune multe probleme în acest retur al Ligii a IV-a.

Tot un meci între echipe din Liga a III-a şi a IV-a a avut loc între Unirea Iclod şi Unirea Dej. Şi aici jocul s-a terminat cu acelaşi scor, 3-3, trupa lui Gheorghe Barbu marcând încă din primul minut, prin Darius Hîmpea. De altfel, toate golurile dejenilor au fost înscris de fostul jucător al Universităţii Cluj, de partea cealaltă Porumb, Gârda şi Cupşa marcând golurile echipei care a condus majoritatea campionatului în Liga a IV-a.

Actualul lider, CS Floreşti, a jucat şi el prima partidă amicală a anului. Adversarul roş-albaştrilor a fost Universitatea Cluj U19, liderul din Liga Elitelor, iar floreştenii s-au impus la scor, 6-1. Truşcă, Svichi, Văidean, Frătean, Dîrjan şi Kilin au marcat pentru gazdele partidei de ieri, pentru tinerii jucători ai lui „U” Cluj reducând din diferenţă Florin Burghele.

CFR Cluj 2 nu a jucat în weekend pentru că a plecat, în această dimineaţă, într-un cantonament în Ungaria. Cel mai bine clasată echipă clujeană din Liga a III-a se va pregăti la Hajduszoboszlo până în 8 februarie, perioadă în care va juca şi câteva meciuri amicale.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.