CFR Cluj 2 traversează cea mai grea perioadă din acest sezon.

Alb-vişiniii din Liga a III-a au suferit, la Recea, cel mai drastic eşec din ultimele trei sezoane, practic de când CFR-ul din prima ligă şi-a refăcut echipa secundă.

Clujenii au pierdut cu 1-6, golul lui Sebastian Mailat, din prelungiri, mai salvând din onoarea feroviarilor. A fost un joc la discreţia maramureşenilor, care, paradoxal, a fost început mai bine de clujeni.

Mailat a lovit bara pentru CFR-işti la 0-0, însă Romario Rus a marcat primul gol în minutul 5. Până la pauză, clujenii nu au arătat foarte rău, iar maramureşenii au mai înscris o singură dată, prin Norbert Janos. După reluare, însă, oaspeţii au fost de nerecunoscut. Aproape fiecare atac al celor de la Recea însemna o ocazie mare de gol.

Chinde, Mărieş, Tiuţ şi acelaşi Norbert Janos, dar din penalty, au fructificat câteva dintre şansele avute, în timp ce Mailat a închis tabela în prelungiri. CFR Cluj 2 a ajuns, astfel, la 10 goluri încasate în ultimele două meciuri, după 1-4 cu Sticla Turda etapa trecută. În clasament, cea mai tânără echipă din Liga a III-a e pe locul 11, dar a ajuns la 29 de goluri primite.

Doar Industria Galda, aflată pe loc retrogradabil, are o apărare mai slabă, 31 de goluri încasate.

CFR Cluj 2

Rus Ad.
Ilie Ad.
Bud C.
Bălan
Tomşa
Simedru
Luca
Derbac
Mailat
Fică
Joca

Au mai intrat: Gîdea, Rus I, Fărcăşan. Antrenor: Dan Dobai

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.