JSport.roJSport.ro

Etapa a şasea din seria a cincea a Ligii a III-a va debuta mâine, iar meciul echipei a doua a CFR-ului va fi singurul al zilei.

Formaţia feroviară, neînvinsă până acum în campionat, va primi vizita Unirii Alba Iulia, echipă aflată pe locul nouă în campionat.

Meciul se va disputa pe stadionul CMC din Gruia, iar clujenii pregătiţi de Gheorghe Barbu pornesc favoriţi în confruntarea cu o echipă vulnerabilă în deplasare. Antrenorul CFR-ului a pregătit toată săptămâna duelul de mâine cu Billel Omrani la antrenamente, reprimirea francezului la echipa mare lăsându-se aşteptată.

Atacantul care a marcat doar un gol în acest sezon al Ligii I s-a antrenat şi în această după-amiază cu echipa a doua, însă are şanse mici să joace mâine. Omrani se află pe lista de 15 jucători întocmită de oficialii CFR-ului la început de sezon care nu pot evolua pentru echipa din Liga a III-a, însă, potrivit unor surse apropiate de FRF, nu ar fi exclus ca respectiva listă să poată fi modificată dacă alb-vişiniii ar avea o astfel de intenţie.

E puţin probabil, totuşi, ca acest lucru să se întâmple, iar Omrani va fi, mai mult ca sigur, doar spectator la jocul de mâine, acolo unde este aşteptat şi antrenorul clujenilor, Dan Petrescu. Meciul dintre CFR Cluj 2 şi Unirea Alba Iulia va începe la ora 17:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.