CFR Cluj 2 a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu AFC Odorheiu Secuiesc, din etapa a treia a Ligii a III-a.

A fost un meci cu două reprize diametral opuse în Gruia.

CFR-iştii lui Dan Dobay au fost mult mai buni în prima parte, atunci când cea mai tânără echipă din primele trei ligi, ajutată astăzi de Horj şi Mailat, le-a pus multe probleme foştilor jucători ai lui Alpar Meszaros. Tehnicianul clujean a renunţat, de altfel, la formaţia din Odorhei chiar la începutul săptămânii din motive personale, iar acum „Mezsi” e liber de contract.

Fosta sa formaţie a intrat cu dezavantaj la vestiare, după ce Dodi Joca a prins un şut de senzaţie de la aproximativ 25 de metri. A fost o primă repriză bună a gazdelor, care au creat pericol la aproape fiecare atac. Lucrurile s-au schimbat complet, însă, după reluare.

Mult mai experimentaţi, oaspeţii au ştiut cum să oprească entuziasmul clujenilor, dar chiar şi-aşa au avut noroc la o bară a lui Derbac. Imediat după această fază însă, căpitanul Robert Jakab a egalat pentru Odorhei, care şi-a mai creat câteva şanse apoi la poarta lui Hindrich.

Până la urmă s-a terminat 1-1, un punct mai degrabă de moral pentru tinerii CFR-işti, înaintea derby-ului local cu Sănătatea Cluj, din etapa viitoare.

CFR Cluj 2

Hindrich
Ispas
Bălan
Horj
Tomşa
Derbac
Luca
Mailat
Fică
Gâdea
Joca

Au mai intrat: Adrian Ilie, Nistor An., Bud, Fărcăşan. Antrenor: Dan Dobay

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte