JSport.roJSport.ro

Cel mai important meci al săptămânii de la Cluj este derby-ul dintre Universitatea şi CFR 2, care se va disputa sâmbătă seară, pe Cluj Arena.

Jucătorii lui Marius Popescu sunt favoriţi la victorie, mai ales că întâlnesc o echipă a CFR-ului care va fi obligată să aibă, pe lângă regula de trei jucători sub 19 ani, şi cinci jucători sub 21 de ani.

Câţiva dintre aceştia din urmă vor veni, însă, de la prima echipă a clujenilor, antrenată de Dan Petrescu. Deşi a spus, iniţial, că va trimite doar copii la acest joc, „Bursucul” a cedat tocmai la solicitările unor elevi de-ai săi, cel mai important fiind Răzvan Horj. De asemenea, Yasin Hamed ar putea fi şi el titular pe Cluj Arena.

„Eu nu am vrut să trimit jucători la acest meci, dar sunt unii care vor să joace. Horj, de exemplu, vrea să joace şi mi-a cerut asta. Decât să facă deplasarea la Timişoara şi să nu fie în lot, mai bine va juca. Eu aş fi vrut să vin la meci ca să văd jucătorii care se antrenează cu noi, Chiriţă, Hamed, Pop, Petruş şi, fiind un derby, era şi mai frumos. Poate în weekendul următor pot urmări un meci al echipei a doua, pentru că e important cum joacă cei tineri”, a spus, astăzi, Dan Petrescu, cel care a menţionat că s-a şi întâlnit până acum la Cluj cu actualul manager al lui “U”, Ioan Ovidiu Sabău, cei doi fiind componenţi ai Generaţiei de Aur.

Derby-ul dintre „U” Cluj şi CFR Cluj 2 se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, în prima etapă a seriei a cincea a Ligii a III-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.