CFR Cluj 2 şi Sticla Arieşul Turda au fost cele mai grăbite echipe clujene din Liga a III-a.

Cele două au început pregătirile pentru noul sezon la distanţă de o zi, cu micii feroviari făcând miercuri primul antrenament.

Sub comanda antrenorului Dan Dobai au fost 24 de jucători, dintre care opt noutăţi. În următorul sezon, clujenii vor pune accent doar pe tineri, astfel că cel mai vârstnic jucător care se află acum în lotul CFR-ului nu are mai mult de 19 ani.

Lucian Simedru, Adrian Ilie, Ionuţ Durbac şi Denis Giurgiu au venit la CFR 2 de la LPS Banatul în această vară, în timp ce Mihai Gîdea a sosit de la Centrul de Excelenţă Timişoara. Gheorghe Tomşa şi David Popşa au fost aduşi de CFR 2 de la Plimob Sighet, în timp ce al optulea jucător nou al feroviarilor se numeşte Alexandru Militaru şi a venit de la Primavera Satu Mare. CFR Cluj 2 va efectua şi un cantonament de 10 zile la Sighetu Marmaţiei, în perioada 2-12 august, acolo unde va juca maxim două meciuri amicale, nefiind exclus să mai vină alţi jucători tineri până la debutul campionatului.

Mai puţin activă în această vară a fost Sticla Turda. La primul antrenament al noului sezon, efectuat ieri, au participat doar 16 jucători, lotul fiind completat şi cu câţiva juniori. Au existat şi jucători care au absentat motivat, iar oficialii turdeni urmează să discute în perioada următoare situaţia altor componenţi ai echipei, cum ar fi Vali Lemnaru, care este dorit insistent de către Unirea Dej. Se aşteaptă şi câteva transferuri la Turda în următoarele săptămâni, deocamdată Sticla având programate cinci meciuri amicale.

Celelalte două formaţii din judeţul Cluj participante în Liga a III-a încă nu şi-au terminat vacanţa. Dacă Unirea Dej se va reuni luni 15 iulie, Sănătatea Cluj va relua pregătirile după o săptămână, pe 22 iulie.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte