JSport.roJSport.ro

Cu formaţiile din Liga 1 deja în cantonament, iar cele din Liga a II-a având la activ câteva antrenamente, pentru echipele din Liga a III-a vacanţa se apropie de final.

Dacă Sticla Arieşul Turda şi CFR Cluj 2 se vor întoarce la treabă de luni, Sănătatea Cluj şi Unirea Dej vor mai sta o săptămână departe de terenurile înzăpezite.

Turdenii pregătiţi de Constantin Olariu se vor revedea luni, la ora 15:00, la stadion, pentru primul antrenament din 2019. Sticla, surpriza plăcută din a doua jumătate a turului, se va pregăti doar pe plan local până la reînceperea campionatului, obiectivul nou-promovatei fiind o clasare în prima jumătate.

Reunirea echipei a doua a CFR-ului va fi tot luni, de la ora 14:30, iar antrenorul Alin Minteuan aşteaptă încă să vadă pe ce jucători se poate baza exact, după plecarea primei echipe în cantonamentul din Turcia. CFR 2 se va pregăti la Cluj pentru început, iar mai apoi ar putea merge într-un cantonament în Ungaria sau la Băile Felix, locul exact urmând să fie ales în perioada următoare.

În schimb, vacanţa va mai continua încă o săptămână pentru Sănătatea Cluj şi Unirea Dej. Ambele vor face primele antrenamente ale anului luni, 21 ianuarie, iar din februarie cele două formaţii vor fi într-un cantonament centralizat. Dacă „viruşii” vor merge la Ocna Şugatag, în Maramureş, dejenii vor alege între trei locaţii din Bistriţa-Năsăud, Maramureş şi Cluj.

Returul Ligii a III-a va debuta chiar de Mărţişor, în 1 Martie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.