JSport.roJSport.ro

CFR Cluj 2 s-a impus cu 2-0 în meciul cu Cetate Râşnov, din etapa a 11-a a seriei a cincea din Liga a III-a.

Jucătorii lui Alin Minteuan au ajuns la cinci meciuri fără înfrângere şi au urcat pe locul patru în clasament.

Alb-vişiniii, pentru care nu a jucat nimeni de la echipa mare, ba mai mult şi Petrila, om de bază la echipa a doua, fiind „furat” de Antonio Conceicao, au reuşit în mare parte să se ferească de emoţii.

Un gol pe repriză a fost de ajuns pentru clujeni, Giurgean şi Cazan aducând trei puncte extrem de importante în clasament după un joc solid, în care Râşnovul nu a pus în pericol victoria clujeană. Acest 2-0, coroborat cu remiza Sănătăţii Cluj la Odorhei, a urcat CFR-ul pe locul patru în clasament, la două puncte peste „viruşi”.

„A fost un joc greu, mai ales că am avut foarte mulţi copii la acest meci, dar ne-am descurcat. Am jucat organizat şi acest joc ne-a adus cele trei puncte. Ne preocupă, în primul rând, jocul băieţilor, asta e cel mai important, dar sunt şi momente în care important e şi rezultatul şi e clar că nu ne dăm la o parte. Vrem să fim cât mai sus”, a spus antrenorul clujenilor, Alin Minteuan, cel care l-a introdus din primul minut în meciul cu Râşnovul şi pe fiul său, Bogdan.

CFR Cluj 2 a pierdut ultima oară în 28 septembrie, 0-3 la Miercurea Ciuc, de altfel aceea fiind şi singura înfrângere a sezonului.

CFR Cluj 2

Fărcaş
Ispas
Rus I.
Kereki
Pârv
Itu
Petruş Al.
Petruş Cl.
Giurgean
Cazan
Minteuan B.

Au mai intrat: Milandru, Banyoi, Joca, Dat. Antrenor: Alin Minteuan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.