JSport.roJSport.ro

CFR Cluj 2 a câştigat cu emoţii, 2-1, meciul cu AFC Hărman, din etapa a noua a Ligii a III-a.

Feroviarii pregătiţi de Alin Minteuan au trăit periculos pe final, reuşind să marcheze golul decisiv în minutul 80, oaspeţii lovind bara în prelungiri.

Jocul de pe baza CMC a fost echilibrat în mare parte, spectacolul fiind asigurat în a doua repriză. Adrian Pop şi-a adus echipa în avantaj cu 10 minute înainte de pauză, într-o primă parte a meciului în care acţiunile periculoase au fost mai mult la poarta oaspeţilor.

În partea secundă, Hărmanul a început să pună o presiune tot mai mare odată cu trecerea timpului, iar golul egalizator a venit în minutul 74, de la Covaciu, în urma unei lovituri libere. Doar cinci minute s-au bucurat braşovenii, pentru că, după un şut periculos al lui Claudiu Petruş, o cursă marca Petrila pe stânga s-a încheiat cu o pasă pentru Ganea în centrul careului, iar fiul fostului internaţional a înscris pentru 2-1.

Până la final, braşovenii au ratat două ocazii mari, Covaciu lovind bara în prelungiri tot din lovitură liberă. În cele din urmă, s-a încheiat 2-1 pentru CFR-işti, care au urcat, cel puţin până mâine, pe locul trei în clasament.

A fost şi un joc în care a ieşit din plin în evidenţă observatorul meciului, băimăreanul Cristian China, cel care a refuzat accesul fotoreporterului CJSport pe marginea terenului. „Aveţi nevoie de acreditare”, a fost motivul oficial, legitimaţie care, în general, nu sunt eliberate de niciun club la meciurile din Liga a III-a.

Din păcate, pentru că ne-a fost refuzat accesul pe teren, o premieră la o partidă din acest eşalon disputat în judeţul Cluj în ultimii ani, nu vă putem oferi o galerie foto decentă de la jocul din Gruia.

CFR Cluj 2

Rus Ad.
Milandru
Potra
Kereki
Pârv
Pop Ad.
Petruș
Giurgean
Itu
Mailat
Ganea

Au mai intrat: Petrila, Petruş Al, Şter. Antrenor: Alin Minteuan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.