JSport.roJSport.ro

CFR Cluj 2 a câştigat un meci important la Hărman, în etapa a 24-a a Ligii a III-a.

Jucătorii lui Dan Dobai s-au impus cu 3-1, după un joc în care au fost mult mai pragmatici decât braşovenii.

A fost un început aprins de joc, cu două goluri în primele opt minute. Marian Constantinescu, jucător cu aproape 200 de meciuri în Liga 1, a deschis scorul pentru Hărman în minutul 6, însă imediat Cătălin Itu a egalat pentru clujeni. Până la pauză ambele formaţii şi-au creat ocazii mari de gol, însă doar clujenii au reuşit să marcheze, prin acelaşi Itu cu un minut înainte de pauză.

În partea secundă, braşovenii au pus o presiune mai mare pe poarta lui Adi Rus, însă goalkeeper-ul CFR-ului a făcut astăzi unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei. Rus a intervenit salvator la ocaziile mari create de braşoveni, care au primit lovitura de graţie în prelungiri. Andrei Nistor a finalizat un contraatac perfect al CFR-ului, care s-a impus cu 3-1 şi a profitat de rezultatele indirecte din această etapă.

Cum Sănătatea Cluj şi Râşnovul au pierdut, alb-vişiniii au urcat pe locul cinci şi s-au apropiat la un singur punct de Râşnov, aflată acum pe locul patru, echipă pe terenul căreia va juca peste două etape.

CFR Cluj 2

Rus Ad.
Ispas
Rus I.
Horj
Milandru
Dat
Itu
Pop Ad.
Joca
Cazan
Fică

Au mai intrat: Nistor, Potra, Luca, Chira. Antrenor: Dan Dobai

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.