JSport.roJSport.ro
foto: cfr 1907 cluj
foto: cfr 1907 cluj

CFR Cluj va disputa, în această seară, primul meci după o săptămână şi jumătate extrem de agitată la club.

Davide Petrucci, Antonio Jakolis, Bruno Guima şi Cristian Lopez au fost înlocuiţi de Tomislav Gomelt, Tomislav Sorsa, Dan Roman şi Billel Omrani, ultimul fiind convins, în cele din urmă, să se alăture lotului condus de Vasile Miriuţă.

Unul dintre cei mai iubiţi jucători de către publicul din Gruia, Cristian Bud, nu se teme de concurenţa “reîmprospătată” în atacul CFR-ului şi speră să devină golgheterul echipei, la fel cum a fost Cristian Lopez în sezonul trecut.

“În primul rând sper să fiu sănătos şi să-mi ajut echipa. Evident, ca orice atacant îmi doresc să înscriu cât mai multe goluri. Concurenţa e benefică, iar Mister îl va alege pe cel mai în formă jucător. Important, însă, este ca cine va juca să înscrie şi să câştigăm fiecare meci. Nu cred că echipa e slăbită după aceste plecări, au venit alţi jucători la CFR, avem şi câţiva tineri de valoare”, a spus atacantul feroviarilor, care va fi titular în această seară, cu ASA Târgu Mureş, în sferturile de finală ale Cupei Ligii.

Potrivit antrenorului Vasile Miriuţă, niciunul dintre jucătorii nou veniţi în ultimele zile nu va fi în lot pentru acest meci, lucrurile urmând să stea cu totul diferit sâmbătă, la jocul cu CSU Craiova.

“Au plecat patru jucători foarte buni, avem patru veniri, jucători buni, care sper să se integreze cât mai repede şi să ajungă la nivelul celor care au plecat, poate şi mai sus. Pe Roman chiar eu l-am propus preşedintelui şi sunt sigur că va ajunge la forma care l-a consacrat”, a precizat antrenorul clujenilor.

CFR Cluj-ASA Târgu Mureş va începe la ora 21:00, în Gruia, Vasile Miriuţă spunând că va folosi cea mai bună echipă la acest meci.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.