JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a redevenit liderul campionatului duminică seară, după ce a câştigat, 2-0, meciul cu Dinamo Bucureşti din deplasare.

După o primă parte a jocului anostă, feroviarii au marcat două goluri în cinci minute, suficient pentru a-i lua locul FCSB-ului în fruntea Ligii I.

Prima repriză din “Ştefan cel Mare” a fost extrem de echilibrată, cele două echipe propunându-şi, mai întâi de toate, să nu primească gol. Ocaziile au venit, astfel, doar din faze fixe sau şuturi de la distanţă, clujenii fiind cei mai aproape de gol, execuţia lui Hoban lovind doar bara. Nedelcearu şi Anton i-au dat emoţii, dincolo, lui Arlauskis, iar la pauză s-a intrat cu 0-0.

A doua parte a meciului a început, practic, cu un gol marcat de CFR Cluj, Deac profitând de o minge respinsă greşit de Katsikas, aceasta a ajuns la Omrani şi atacantul “alb-verzilor” a punctat pentru 0-1. “Câinii roşii” au acuzat din plin acest gol şi, până să-şi revină din şoc, au mai primit unul, Culio transformând o lovitură de la 11 metri în minutul 55.

Cele două goluri marcate de ardeleni în doar cinci minute au rezolvat soarta acestei partide, Arlauskis având şi el rolul său prin dubla intervenţie la Anton. S-a încheiat 2-0 pentru clujeni, iar CFR a urcat din nou pe locul 1 în clasament, cu două puncte peste FCSB.

Dinamo Bucureşti

26
Penedo
16
Oliva
3
Katsikas
5
Nedelcearu
29
Romera
24
Nascimento
15
Anton
20
Salomao
9
Rivaldinho ⬇
33
Corbu ⬇
10
Bokila ⬇

Au mai intrat: Nemec, Hanca, Şerban. Antrenor: Vasile Miriuţă

CFR Cluj

87
Arlauskis
45
Camora
21
Boli
55
Vinicius
6
Manea
19
Culio
28
Hoban
8
Djokovic ⬇
15
Nistor ⬇
10
Deac
9
Omrani ⬇

Au mai intrat: Păun, Balde, Nouvier. Antrenor: Dan Petrescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.