CFR Cluj merge aproape perfect în Liga Elitelor la U19 şi U17.

Feroviarii s-au impus în deplasare la Ardealul în ambele meciuri de la aceste categorii de vârstă.

Jucătorii de la U19 au câştigat cu 3-0 în faţa rivalilor care s-ar fi putut apropia la doar două puncte de CFR-işti dacă ar fi obţinut cele trei puncte. În schimb, la U17 a fost 4-1 pentru CFR, distanţa dintre cele două formaţii fiind acum de 11 puncte.

De victoria CFR-ului la U19 a profitat, oarecum, Universitatea Cluj, învingătoare cu 3-2 în deplasare la Academia Gică Popescu. “U”-iştii au venit la un singur punct în spatele Ardealului, echipă care se află pe locul patru, ultimul ce asigură prezenţa în play-off. “U” a pierdut, în schimb, la U17 împotriva aceleiaşi echipe, 3-4, şi a căzut pe locul 7 în clasament, la patru puncte de play-off.

Lider în clasament la U17 este ASU Poli, urmată la trei puncte de CFR Cluj. Feroviarii, pe de altă parte, sunt lideri în clasamentul de la U19, cu două puncte peste UTA Arad, echipă pe care o vor întâlni sâmbătă în Gruia, în derby-ul primei părţi a campionatului.

Din acest sezon se desfăşoară Liga Elitelor şi la U16, acolo unde Clujul e reprezentat de “U” şi CFR. Ambele echipe au câştigat în etapa din weekend. “Studenţii” au învins cu 6-0 p Hermannstadt, iar CFR-iştii cu 2-0 pe Gaz Metan Mediaş, ambele în deplasare.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte