JSport.roJSport.ro
foto: frf.ro

CFR Cluj U19 a câştigat Cupa României, după o finală spectaculoasă la Ploieşti cu FC Viitorul, scor final 3-1.

Tinerii feroviari au revenit de la 0-1, au rezistat la încercările de egalare ale constănţenilor şi au dat lovitura pe contraatac, reuşind să obţină primul trofeu de la înfiinţarea Ligii Elitelor.

Jucătorii lui Mugurel Dan au avut o primă repriză perfectă, chiar dacă nu a fost începută tocmai strălucitor. Pop a deschis scorul pentru Viitorul, însă alb-vişiniii au marcat apoi două goluri în două minute. Girsik şi Fică au întors scorul, într-un debut de meci cu trei goluri în 10 minute. Aflaţi în avantaj, CFR-iştii nu au cedat iniţiativa şi au avut mai mult posesia în primele 45 de minute, rămânând periculoşi şi la poarta Viitorului.

În partea secundă, însă, clujenii au fost dominaţi de echipa lui Cristian Cămui mai ales în primele 30 de minute. Viitorul a jucat altceva faţă de prima parte şi a produs pericol aproape la fiecare atac, însă ultima pasă, imprecizia la finalizare sau intervenţiile lui Gal au făcut ca scorul să rămână nemodificat pe tabelă până în minutul 83. Clujenii, care au acuzat din plin efortul depus în acest meci, au reuşit să dea atunci lovitura pe contraatac, iar Cătălin Nistor a marcat, în minutul 83, golul care a rezolvat definitiv această finală.

S-a terminat 3-1 pentru CFR Cluj, care a dat startul petrecerii după prima Cupă a României la nivel de juniori. Aron Girsik a luat şi un premiu individual, fiind declarat cel mai bun jucător al finalei.

CFR Cluj U19

Gal
Ispas
Bălan
Rus I.
Bud
Chira
Luca
Dat
Joca
Girsik
Fică

Au mai intrat: Nistor An., Nistor C., Potra, Covaci. Antrenor: Mugurel Dan

FC Viitorul U19

Muşat
Nedelea
Vlad
Leca
Ghiţă
Haită
Matiş
Tucaliuc
Călin
Halep
Pop

Au mai intrat: Georgescu, Mureşan, Negrean, Pitu, Pocol. Antrenor: Cristian Cămui

 

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.