JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a reuşit, vineri după-amiaza, a cincea victorie din cinci meciuri disputate în cantonamentul efectuat în Cipru, 1-0 împotriva locului 9 din Polonia, Korona Kielce. După revenirea la Cluj, ardelenii vor intra în linie dreaptă pentru pregătirea meciului cu Steaua, programat duminica viitoare.

Cu gândul mai mult la plecarea spre casă, clujenii au încercat, totuşi, să nu-şi strice seria pozitivă din acest cantonament şi au avut o primă repriză în care acţiunile la poarta polonezilor au fost mai periculoase. Cu o posesie de 55%, toate cele patru şuturi la poartă fiind şi cadrate, elevii lui Vasile Miriuţă s-au putut considera nedreptăţiţi de scorul de 0-0 înregistrat la finalul primelor 45 de minute.

La primul şut pe poartă al clujenilor din repriza a doua, aceştia au reuşit să şi deschidă scorul, Nouvier marcând pentru 1-0. Până la final, CFR-ul a izbutit să controleze meciul fără prea multe probleme, câştigând şi al cincilea joc al acestui cantonament.

CFR-iştii vor părăsi Cipru mâine, atunci când vor decola cu destinaţia Bucureşti, în cursul serii de sâmbătă fiind aşteptaţi la Cluj-Napoca.

Rezultatele CFR-ului în cantonamentul din Cipru

CFR Cluj-FC Ufa 2-0 (Bud, Omrani)

CFR Cluj-Mezokovesd-Zsory 4-1 (Gomelt, Păun-2, Neagu)

CFR Cluj-Apollon Limassol 2-1 (Bud, Roman)

CFR Cluj-Arka Gdynia 2-1 (Sorsa, Omrani)

CFR Cluj-Korona Kielce 1-0 (Nouvier)

Primul 11 al CFR-ului contra Koronei Kielce

Mincă
Camora
Larie
Mureşan
Peteleu
Nouvier
Nascimento
Deac
Chiriţă
Ruiz
Omrani

Au mai intrat: Bud, Sorsa, Horj, Lopes, Gomelt.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.