JSport.roJSport.ro

IMG_4361CFR Cluj a bifat prima victorie din cadrul cantonamentului pe care îl efectuează în Cipru, 3-2 cu Tom Tomsk, după un joc spectaculos, care a avut patru penalty-uri şi un gol în prelungiri.

Dacă pentru jucători a fost important faptul că au debutat cu victorie, obţinută chiar la ultima fază, antrenorul clujenilor, Antonio Conceicao, a văzut altfel acest prim succes al elevilor săi.

„Am câştigat acest meci, dar rezultatul nu este chiar atât de important. Mai importantă este evoluția echipei”, a spus tehnicianul portughez pentru Dolce Sport. Fotbaliştii CFR-ului s-au bucurat, însă, pentru victoria în sine, obţinută şi după un joc spectaculos, cu multe ocazii la poarta ruşilor.

„Este important şi faptul că am reuşit să începem anul cu o victorie, e un lucru important pentru noi, pentru moralul nostru şi suntem încrezători că vom avea un final bun de sezon. Am ratat un penalty, dar nu e niciun fel de problemă, se mai întâmplă, însă suntem pregătiţi pentru orice fel de situaţie, penalty sau lovituri libere”, a spus şi Goian.

CFR-ul va mai disputa trei jocuri amicale în stagiul din Cipru, primul dintre ele miercuri, contra celor de la Kuban Krasnodar.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.