foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu Viitorul, din penultima etapă a sezonului regulat.

După un joc modest din partea ambelor echipe, a ieşit un rezultat care o ajută mai degrabă pe formaţia lui Hagi în încercarea acesteia de a prinde play-off-ul.

Clujenii au început tare meciul împotriva Viitorului, iar jucătorii lui Dan Petrescu au pus o presiune mare în jumătatea oaspeţilor. Paradoxal, ieşirea lui Joca din minutul 15, înlocuit cu Omrani, a echilibrat meciul, însă tot clujenii au fost aproape de gol la „capul” lui Deac, prins de Căbuz. Cea mai mare şansă de gol i-a aparţinut Viitorului, însă, în minutul 30, atunci când bara s-a opus la şutul lui Iancu.

Repriza s-a încheiat şi cu şansa lui Costache, iar la pauză s-a intrat cu 0-0. La fel ca la Mediaş, CFR a scăzut ritmul de joc după pauză, iar ocaziile au întârziat să apară la poarta lui Căbuz. Viitorul nu a putut, de cealaltă parte, să-i dea emoţii lui Arlauskis. Rezultatul de 0-0 la final nu a surprins pe nimeni la cum s-a jucat, iar ambele echipe rămân cu emoţii în continuare.

CFR-ul poate fi egalată la puncte de Craiova şi FCSB până la finalul campionatului, în timp ce Viitorul nu e sigură că poate prinde play-off-ul.

CFR Cluj

Arlauskis
Camora
Boli
Vinicius
Burcă
Djokovic
Hoban
Bordeianu
Costache
Deac
Joca

Au mai intrat: Omrani, Păun, Ţucudean. Antrenor: Dan Petrescu

Viitorul

Căbuz
De Nooijer
Ghiţă
Mladen
Boboc
Ganea Cr.
Artean
Matei
Ganea G.
Rivaldinho
Iancu

Au mai intrat: Iacob, Chiţu, Dussaut. Antrenor: Gheorghe Hagi

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte