JSport.roJSport.ro
Alexandru Neagu
Alexandru Neagu

CFR Cluj a reuşit să obţină, ieri, semnătura a doi jucători pentru următoarele sezoane. Mijlocaşul Alexandru Neagu şi atacantul Laszlo Hodgyai vor îmbrăca tricoul vişiniu al CFR-ului şi vor încerca să-şi ajute echipa în tentativa de a prinde play-off-ul.

Neagu a fost la FC Clinceni, formaţie pentru care a ieşit din plin în evidenţă în sezonul trecut al ligii secunde. Acesta a venit în probe la formaţia din Gruia în urmă luna trecută, iar antrenorul Vasile Miriuţă a hotărât să-i dea o şansă mijlocaşului în vârstă de 23 de ani.

Laszlo Hodgyai
Laszlo Hodgyai

Al doilea jucător transferat de către alb-vişinii este Laszlo Hodgyai, un atacant de 24 de ani care a evoluat sezonul trecut pentru Ferencvaros Budapesta, însă pentru formaţia a doua a clubului. Născut la Miercurea Ciuc, Hodgyai a fost în urmă cu patru ani în curtea celor de la ASA Târgu Mureş, după care a jucat doar în Ungaria, la Soroksar şi Ferencvaros II, de unde a fost adus acum la CFR.

Clujenii au semnat înainte de startul campionatului şi cu Andrei Peteleu, însă acesta nu a fost folosit de Miriuţă până acum în cele două meciuri oficiale.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.