CFR Cluj a pierdut, 0-1, meciul amical cu ucrainenii de la Karpaty Lvov, disputat sâmbătă după-amiază în Gruia.

Jucătorii lui Dan Petrescu, antrenor care nu a luat loc pe banca de rezerve, au ratat cele mai mari ocazii pe finalul meciului care a avut două reprize a câte 60 de minute.

Ucrainenii au înscris pe finalul primei reprize, prin Diogo, care l-a învins pe Jesus Hernandez cu un şut la colţul lung. Petrescu a rulat aproape tot lotul avut la dispoziţie, cu excepţia lui Arlauskis, în partea secundă evoluând şi Kevin Boli, jucător revenit la CFR din China.

Meciul cu Lvov a avut şi o latură caritabilă. Preţul unui bilet de intrare a fost de 5 lei, toţi banii urmând să fie donaţi Alexandrei, o fetiţă care nu are urechi şi are nevoie de intervenţii chirugicale de specialitate în SUA. Doar în jur de 300 de spectatori au venit la această partidă însă, pentru care a fost deschisă tribuna 1, aşa că s-au strâns 1.500 de lei din vânzarea biletelor. Au fost făcute donaţii, pe de altă parte, şi într-o urnă specială la stadion, acolo unde s-au strâns 2.996 lei, 20 euro și 1.000 de forinţi, potrivit anunţului făcut de Peluza Vişinie.

Donaţii pentru Alexandra pot fi făcute şi pe contul special de Facebook creat pentru această cauză.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.