foto: frf.ro

CFR Cluj a debutat cu stângul în noul sezon din fotbalului românesc.

Campioana a pierdut Supercupa jucată cu Viitorul, 0-1, după un gol de generic primit în minutul 84, dar şi după ce Deac a trimis în bară o minge în minutul 90+4.

Clujenii lui Dan Petrescu au fost mult mai periculoşi în prima repriză a partidei de la Ploieşti. Fără emoţii în defensivă, ardelenii au fost aproape de gol la reluările lui Deac, Djokovic şi mai ales Omrani, însă imprecizia sau intervenţiile lui Tordai au păstrat scorul egal la pauză.

În partea secundă, trupa lui Hagi a fost mai periculoasă în debut, dar Iancu şi Mladen au ratat cele mai mari şanse ale Viitorului. În minutul 84, Petrila putea da lovitura pentru clujeni, dar voleul său a fost scos de constănţeni din apropierea porţii, iar imediat Ţucudean a trimis pe spate peste Tordai, dar şi pe lângă poartă.

După numai două minute însă, Artean a reuşit execuţia carierei şi l-a învins pe Arlauskis cu un şut de la aproximativ 25 de metri. Câştigători ai Supercupei de anul trecut, CFR-iştii au avut şansa de a trimite meciul la loviturile de departajare, însă şutul lui Deac a lovit doar bara, iar clujenii au pierdut a treia Supercupă, din cele şase disputate.

Pentru CFR urmează acum debutul sezonului european, printr-o deplasare la Astana, marţi, în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj

Arlauskis
Camora
Mureşan
Vinicius
Peteleu
Bordeianu
Djokovic
Itu
Costache
Omrani
Deac

Au mai intrat: Culio, Petrila, Ţucudean. Antrenor: Dan Petrescu

FC Viitorul

Tordai
De Nooijer
Iacob
Ţiru
Mladen
Vînă
Artean
Houri
Măţan
Ganea
Iancu

Au mai intrat: Calcan, Leca, Kuipers. Antrenor: Gheorghe Hagi

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte