JSport.roJSport.ro

IMG_1625CFR Cluj a plecat, marţi dimineaţa, în cantonamentul din localitatea slovenă Maribor, acolo unde va disputa şi patru meciuri amicale până în data de 9 iulie.

Din cauza unui buget limitat, oficialii ardelenilor au căutat ca măcar drumul până în Slovenia să nu coste foarte mult, astfel că Vasile Miriuţă şi elevii săi au plecat cu autocarul, în jurul orei 08:00, de la stadionul din Gruia. Ardelenii vor petrece peste 11 ore pe drumul de aproape 800 de kilometri, după doar o zi de pregătire urmând să joace şi primul meci amical, împotriva slovenilor de la NK Rudar.

Spre Slovenia au plecat 26 de jucători, feroviarii urmând să mai dispute acolo alte trei meciuri amicale, cu Zorya Luhansk, Dinamo Moscova şi Karpaty Lvov, pentru ca pe 9 iulie să se întoarcă, pe acelaşi drum, la Cluj.

Mai apoi, alb-vişiniii vor avea o săptămână la dispoziţie să pregătească meciul din Supercupa României cu Astra Giurgiu, programat pe 16 iulie, pe Cluj Arena.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] Din cauza unui buget limitat, oficialii ardelenilor au căutat ca măcar drumul până în Slovenia să nu coste foarte mult, astfel că Vasile Miriuţă şi elevii săi au plecat cu autocarul, în jurul orei 08:00, de la stadionul din Gruia. Ardelenii vor petrece peste 11 ore pe drumul de aproape 800 de kilometri, după doar o zi de pregătire urmând să joace şi primul meci amical, împotriva slovenilor de la NK Rudar, scrie CJSport.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.