JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va disputa, în această seară, meciul cu ACS Poli Timişoara, din sferturile Cupei României, fiind la 90 de minute de semifinale.

Trupa lui Vasile Miriuţă este deţinătoarea trofeului şi, odată scăpată de presiunea ajungerii în play-off, se gândeşte tot mai mult la repetarea performanţei de anul trecut. Până la semifinale însă, acolo unde se va juca tur-retur, clujenii vor trebui să treacă de ACS Poli Timişoara, în această seară.

„Vom avea un meci foarte greu, timişorenii sunt pe val, au un antrenor pe care îl respect foarte mult, cu experienţă, au şi jucători de valoare şi trebuie să avem mare grijă. Ne dorim cu toţii să mergem mai departe pentru că e foarte importantă Cupa pentru noi. Obiectivul cel mai important a fost să ajungem în play-off, l-am îndeplinit, acum ne dorim să ajungem în finala Cupei şi să o câştigăm. Voi folosi 100% cea mai bună echipă cu Timişoara, nici nu se pune problema. Va urma apoi un program din trei în trei zile, dar e bine aşa, mai ales că am adus şi câţiva jucători în iarnă şi putem să mai schimbăm formula”, a spus Vasile Miriuţă, înainte de primul meci dintr-o serie de patru pe care CFR le va disputa în 13 zile.

Jocul cu ACS Poli Timişoara se va desfăşura în această seară, de la ora 20:30, Adrian Păun, care s-a accidentat uşor la un antrenament, fiind incert pentru acest joc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.