JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a plecat, sâmbătă la prânz, în cantonamentul din Polonia, fără trei jucători.

Dacă cei doi croaţi, Djokovic şi Mates, vor ajunge direct în cantonament, Billel Omrani nu va mai ajunge deloc.

Jucătorul care se judecă la comisii pentru o semnătură care, susţine Omrani, nu ar fi a lui pe contractul cu CFR, nu se va mai antrena cu echipa clujeană până când nu i se va clarifica situaţia.

Omrani ar avea o ofertă de la noua echipă a lui Dan Petrescu din China, dar şi de la FCSB, finanţorul Gigi Becali recunoscând de mai mult timp că l-ar dori.

„E o situaţie mai complexă cu Omrani şi mi-e greu să dau detalii. Zilele următoare se va clarifica totul, dar eu mi-aş dori să nu mai plece vreun jucător. Eu am transmis că am nevoie de toţi jucătorii. Sunt multe lucruri de discutat despre Omrani, eu nu m-am opus pentru o ofertă bună pentru club şi jucător. Există un interes din China pentru el şi e o pierdere mare dacă va plece. Din ce ştiu, el are contract cu noi şi poate să meargă şi la FCSB dacă se plăteşte o sumă importantă de bani pe el”, a declarat antrenorul Edi Iordănescu, înainte de plecarea spre Polonia.

În avionul spre Varşovia a urcat şi Ciprian Deac, dar internaţionalul român ar putea să nu se mai întoarcă la Cluj. Dan Petrescu încearcă să rezolve cât mai repede transferul jucătorului de la CFR în China, însă Edi Iordănescu nu mai are multă răbdare.

„Am vorbit cu Deac şi am înţeles că în maxim două-trei zile lucrurile vor fi clare şi acordul meu cu el exact ăsta a fost. Că dacă în două-trei zile nu va fi ceva concret pentru el, pe care să discutăm, atunci el va rămâne trup şi suflet aici la CFR”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

Feroviarii vor disputa patru meciuri amicale în Polonia, iar de-acolo se vor întoarce direct la Craiova, pentru Supercupa României.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.