JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a plecat vineri după-amiaza spre Valencia, acolo unde va efectua cantonamentul de iarnă.

În avionul care a decolat la ora 16:00, de pe aeroportul din Cluj-Napoca, nu s-a aflat şi Dan Nistor, cedat celor de la Dinamo Bucureşti, dar s-a urcat Mihai Bordeianu, înlocuitorul acestuia la CFR.

Alături de staff-ul tehnic a plecat şi managerul sportiv Bogdan Mara, care a declarat că în Spania îi va aştepta pe clujeni cel mai nou transfer, brazilianul Gilvan Correa, acesta urmând să se alăture lotului mâine, după efectuarea vizitei medicale.

„El este un jucător pe care noi l-am dorit foarte mult, care a jucat foarte multe meciuri sezonul trecut în Brazilia, a fost căpitanul echipei Atletico Goianiense şi faptul că Boli are probleme medicale ne-a forţat să aducem un fundaş central. Boli are o pubalgie de mai multă vreme, nu e apt şi nu ştim când va reveni. E o concurenţă destul de mare acum la echipă, sperăm şi credem că ne-am întărit prin aceste transferuri şi, în proporţie de 90%, acesta va fi lotul pentru ultima parte a returului şi pentru play-off”, a declarat Bogdan Mara.

Oficialul CFR-ului a spus că nu s-a renunţat complet la aducerea lui Ioniţă, însă nici nu s-au avansat discuţiile pentru jucătorul Astrei, trimis la echipa a doua a giurgiuvenilor.

„Noi suntem acoperiţi pe acea poziţie, dar mereu e loc pentru un jucător valoros. Cu Ioniţă nu s-au mai avansat discuţiile, dar porţile rămân deschise pentru orice jucător bun. Că va fi Ioniţă sau altul, vom vedea. Noi încercăm acum să formăm un grup, o echipă, cât mai repede”, a mai spus managerul sportiv al clujenilor.

În cantonamentul din Spania, CFR Cluj va disputa cel puţin cinci meciuri amicale, primul dintre ele fiind miercuri, cu amatorii de la CD Castellon.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Pe Minca l-ati dat afară ca a băut la hotel dar pe Arlauskis ca Joi noaptea si-a dat-o (îmbătat c-a porcu si trăgea de toate femeile din club) pana la 5 jumatate in club alaturi de Nistor and Co nu e nicio problema. La 5 mancau la Vikingi .. Ce jucători exemplari… Cam ce pot intelege suporterii din comportamentul lor? Ar trebui sa cercetati putin cam ce a insemnat iesirea această si cat de frecvente sunt pentru ca exista o problema cu alcoolul si iesirile in cluburi se pare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.