JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a obţinut prima victorie stagională, 2-0 cu FC Viitorul, după un meci în care elevilor lui Dan Petrescu le-a ieşit aproape tot.

Acest succes a fost urmărit pe viu şi de către selecţionerul României, Christopf Daum, care s-a întâlnit, la final, şi cu antrenorul clujenilor.

Cei doi au stat de vorbă aproximativ 20 de minute, selecţionerul având doar cuvinte de laudă atât la adresa lui Petrescu, cât şi a CFR-ului după evoluţia de sâmbătă. De asemenea, Daum a spus că a remarcat doi jucători de la formaţia din Gruia care ar putea fi convocaţi la naţionala României, Manea şi Deac.

„CFR a jucat foarte bine cu Viitorul, în special pe tranziţie şi pe anumite momente cu mingi lungi, şi a meritat să câştige. L-am urmărit pe Manea, care e jucător de naţionala U21, şi a jucat foarte bine atât cu Viitorul, cât şi la Botoşani. Dacă va continua aşa, uşa naţionalei de seniori îi este deschisă. E o plăcere să-l văd mereu la lucru şi pe Deac şi îl voi urmări în continuare. Are un caracter bun, o mentalitate bună, este un muncitor pe teren şi are abilităţi de marcator. Am vorbit la final şi cu Dan Petrescu şi pot să spun că fotbalul românesc poate fi norocos că are un asemenea antrenor de calitate. Am o relaţie bună cu el şi vom ţine legătura în permanenţă, pentru că amândoi vrem să avem parte de succes şi lucrăm în aceeaşi direcţie”, a declarat selecţionerul României, după vizita pe care a făcut-o la stadionul din Gruia.

CFR va disputa următorul meci în Liga I sâmbătă, de la ora 21:00, în deplasare cu Gaz Metan Mediaş.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.