foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a doua a play-off-ului.

A fost acelaşi rezultat ca la ultimul meci jucat luna trecută, iar clujenii au ratat ocazia de a se desprinde la şase puncte în fruntea clasamentului.

Prima repriză a meciului de la Mediaş a început cu gestul lui Dan Petrescu. Tânărul Alin Fică, 18 ani, a fost schimbat după numai 24 de secunde. Jucător de bază în Liga a III-a la CFR Cluj 2, Fică nici nu a apucat să atingă mingea şi a fost înlocuit de Păun. Deşi clujenii au avut o posesie mai bună, ocaziile la poarta lui Pleşca au lipsit în primele 45 de minute. Mai aproape de gol au fost medieşenii, însă şutul lui Buş a trecut pe lângă.

Scenariul nu s-a schimbat cu mult nici după pauză. Ambele echipe şi-au creat doar jumătăţi de ocazii, iar la una dintre ele Pleşca a respins în corner o lovitură slabă de cap a lui Vinicius. Clujenii au presat odată cu trecerea timpului, dar nu s-au mai apropiat decât o dată periculos de poarta lui Pleşca, la şutul lui Traore din prelungiri. Tot atunci, Hoban a fost eliminat pentru două „galbene”, iar Gaz Metan-CFR s-a terminat 0-0.

Clujenii au ratat şansa de a se desprinde la şase puncte de FCSB şi Craiova, iar acum au doar patru în faţa celor două rivale.

Gaz Metan Mediaş

Pleşca
Velisar
Larie
Constantin M.
Moura
Fofana
Droppa
Cardoso
Hora
Drăghici
Buş

Au mai intrat: Diakota, Romeo, Popa. Antrenor: Edi Iordănescu

CFR Cluj

Arlauskis
Camora
Boli
Vinicius
Susic
Djkovic
Fică
Hoban
Costache
Omrani
Deac

Au mai intrat: Păun, Traore, Rondon. Antrenor: Dan Petrescu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte