JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a reluat pregătirile pentru ultima parte a sezonului în Liga I, ardelenii urmând să pună la punct pregătirea fizică la Cluj, înainte să plece în cantonamentul din Cipru.

Fără cinci jucători care vor întârzia din diferite motive la reunire, „ceaţă şi zăpadă”, potrivit antrenorului Vasile Miriuţă, tehnicianul din Gruia este convins, însă, că echipa sa poate câştiga chiar toate cele cinci meciuri rămase din sezonul regulat. Primul dintre ele va fi şi cel mai important, cu Steaua, ardelenii sperând să învingă o echipă care, teoretic, va arăta mai bine decât pe finalul anului 2016.

„Avem timp o lună să ne pregătim foarte bine, ca la ora meciului cu Steaua să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Totul depinde numai de noi, chiar nu mă interesează ce rezultate fac echipele din spatele nostru, noi trebuie să scoatem maxim ca să rămânem acolo. Mai avem cinci jocuri, cinci finale şi ne dorim să le câştigăm pe toate. Putem bate orice echipă din România, dar poţi să şi pierzi cu oricine. Suntem încrezători şi putem să realizăm ce ne-am propus, adică să ajungem în play-off. E foarte importantă o victorie cu Steaua, echipă care s-a întărit, cine nu-şi doreşte un jucător ca Alibec? Nu ştiu dacă se va adapta acolo, la mine s-ar adapta 100%”, a declarat Vasile Miriuţă.

Dacă CFR-ul nu a îndrăznit să se gândească la Alibec, oficialii clujeni sunt foarte aproape să bată palma cu Claudiu Bumba. Miriuţă a spus că şi l-ar dori pe fostul atacant al celor de la ASA Târgu Mureş, dar şi un alt jucător. În acelaşi timp, Bud ar urma să rămână până la vară în Gruia.

„Deocamdată nu avem nicio noutate, dar vedem în zilele viitoare, pentru că orice se poate întâmpla. Bumba e un jucător tânăr, care ne-ar ajuta, acum rămâne de văzut ce se va concretiza în zilele care urmează. Eu am nevoie de doi jucători, nu de şase sau şapte, conducerea ştie şi eu mi-i doresc foarte mult. Aţi văzut că nu m-am plâns nici când au plecat Jakolis, Petrucci, Cristian Lopez, am lucrat cu ce am avut şi am dat încredere altora. Cristi Bud va rămâne aici din câte ştiu. Mai are contract până în vară şi e un jucător de care şi eu şi echipa avem mare nevoie. Domnul Mureşan l-a ajutat din câte ştiu, l-a luat din Moldova, l-a adus la CFR, i s-a dat o şansă, iar el a jucat foarte bine. A marcat goluri şi sper să rămână, pentru că avem nevoie de el”, a mai spus Miriuţă, înainte de antrenamentul din această dimineaţă, desfăşurat în Parcul Feroviarilor (foto).

Clujenii vor pleca în 14 ianuarie în cantonamentul din Cipru, acolo unde vor disputa patru meciuri amicale.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] „Avem timp o lună să ne pregătim foarte bine, ca la ora meciului cu Steaua să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Totul depinde numai de noi, chiar nu mă interesează ce rezultate fac echipele din spatele nostru, noi trebuie să scoatem maxim ca să rămânem acolo. Mai avem cinci jocuri, cinci finale şi ne dorim să le câştigăm pe toate. Putem bate orice echipă din România, dar poţi să şi pierzi cu oricine. Suntem încrezători şi putem să realizăm ce ne-am propus, adică să ajungem în play-off. E foarte importantă o victorie cu Steaua, echipă care s-a întărit, cine nu-şi doreşte un jucător ca Alibec? Nu ştiu dacă se va adapta acolo, la mine s-ar adapta 100%”, a declarat Vasile Miriuţă, pe cjsport.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.