JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va închide etapa a 25-a a Ligii I, iar acest lucru ar putea fi un avantaj pentru formaţia lui Vasile Miriuţă.

Ardelenii vor şti celelalte rezultate la ora meciului din Moldova, iar în cazul în care Dinamo va pierde cu CSU Craiova, pe teren propriu, feroviarilor le va fi suficientă o remiză la Iaşi pentru a fi siguri de play-off chiar înaintea ultimei etape din sezonul regulat.

Aceste calcule nu şi le fac, însă, şi jucătorii lui Vasile Miriuţă, care speră să se întoarcă de la Iaşi cu toate punctele.

“Am putea fi în play-off, dar depindem şi de celelalte rezultate. Important e să câştigăm noi şi să nu mai depindem de nimeni. Va fi un meci greu la Iaşi, ţinând cont şi de starea gazonului şi avem mare nevoie de cele trei puncte. E o presiune în plus acum pe final, pentru că ne dorim foarte mult să intrăm în play-off şi cred că merităm acest lucru, suntem o echipă care a demonstrat că joacă fotbal şi că merită să fie în primele şase”, a declarat mijlocaşul clujenilor, Ciprian Deac.

La CFR ar putea reveni în jocul cu Poli Iaşi şi Filipe Nascimento, care va face deplasarea cu echipa, însă Miriuţă nu va putea conta pe Laurenţiu Rus, accidentat.

“Suntem la mâna noastră, chiar nu mă interesează celelalte rezultate, nici nu mă gândesc la asta, ci cum să-i pregătesc cât mai bine pe băieţi pentru meciul de la Iaşi. Trebuie să câştigăm indiferent de cum va arăta terenul de acolo. Presiunea a fost tot timpul la CFR şi va fi, important este ca băieţii să stea liniştiţi în această perioadă de final şi să joace exact cum au jucat şi până acum”, a precizat şi antrenorul CFR-ului.

Meciul dintre Poli Iaşi şi CFR Cluj va avea loc luni, de la ora 20:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.