JSport.roJSport.ro

La sediul clubului CFR Cluj a avut loc, luni după-amiaza, Adunarea Generală a Acţionarilor, şedinţă în care s-a stabilit şi noua componenţă a Consiliului de Administraţie (CA).

Din acesta vor face parte Marian Băgăcean, Ştefan Gadola, doi dintre acţionarii clubului, dar şi Iuliu Mureşan, cel despre care Băgăcean a spus că nu va pleca de la club.

Noul CA va mai fi alcătuit din doi parteneri de afaceri ai lui Băgăcean, potrivit acestuia, “un avocat şi un specialist în business”, poziţia lui Iuliu Mureşan în club fiind în continuare aceeaşi, conform acţionarului majoritar al CFR-ului.

„Nu s-a pus deloc problema plecării lui Iuliu Mureşan. Nu ştiu de unde a apărut ştirea asta. Noi ştim că ne aşteaptă meciul cu Dinamo şi cineva a lansat-o ca să mai creeze un pic de tensiune. Până acum Iuliu a condus clubul, el a dus clubul în Liga Campionilor şi noi am format o echipă care să conducem mai mult pe partea administrativă. Iuliu Mureşan se ocupă de echipă, de lot, de performanţă, pentru că noi nu ne pricepem la ce înseamnă performanţa fotbalistică, dar ne pricepem la performanţa managerială. Azi nu s-a mai luat nicio decizie în Consiliul de Administraţie. Urmează să intrăm în funcţie şi să luăm decizii care să ducă clubul acolo unde îi e locul”, ne-a declarat Marian Băgăcean.

CFR Cluj ocupă locul doi în acest moment în clasamentul Ligii I, având un gol mai puţin marcat decât liderul FC Botoşani, iar în următoarea etapă va juca la Iaşi. Meciul cu Dinamo se va disputa joi, 10 august, în Gruia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.