JSport.roJSport.ro
foto: prosport.ro
foto: prosport.ro

Noul antrenor al CFR-ului, Antonio Conceicao, îşi sărbătoreşte chiar astăzi, 6 decembrie, ziua de naştere, astfel că noul contract de muncă pe care este aşteptat să îl semneze la Cluj reprezintă cadoul perfect pentru portughez, ajuns la 54 de ani.

Tehnicianul care a câştigat, în precedentul mandat la CFR, Cupa şi Supercupa României este în negocieri avansate cu formaţia ardeleană, conform ştiridesport.ro, şi va veni în Gruia în primul rând pentru a încerca să califice echipa în semifinalele Cupei României. Trofeul din această competiţie reprezintă principalul obiectiv al clujenilor în acest sezon, astfel că şefii CFR-ului s-au grăbit să-l demită pe Francisc Dican pentru ca următorul tehnician să poată schimba jocul ardelenilor în cel mai scurt timp, meciul cu Iaşiul din optimi fiind programat în 16 decembrie.

Conceicao a antrenat la Cluj în anul 2009, fiind adus în locul lui Dusan Uhrin jr. în aprilie, dar demis câteva luni mai târziu, în noiembrie, atunci când a preluat echipa Andrea Mandorlini.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.