JSport.roJSport.ro

img_0669CFR Cluj este surpriza plăcută a acestui tur de campionat în Liga I. Plecaţi cu un dezavantaj de şase puncte şi cu un eşec încă din etapa a doua, feroviarii intră în pauza competiţională cu un handicap de doar două puncte până la play-off.

Deşi au fost vânduţi trei dintre jucătorii importanţi de atac ai ardelenilor, cei care au fost aduşi în locul lor au confirmat rapid, iar clujenii au reuşit performanţa de a fi echipa cu cel mai bun atac al Ligii I, alb-vişiniii marcând 21 de goluri în 11 etape. Chiar dacă traversează o formă bună în campionat, CFR-iştii se bucură de întreruperea întrecerii interne, antrenorul Vasile Miriuţă având mai mult timp să pregătească ultimele două victorii din tur.

Tehnicianul a vorbit cu preşedintele Iuliu Mureşan despre finalul primei părţi a campionatului, cei doi ajungând la concluzia că doar cu şase puncte din tot atâtea posibile echipa clujeană poate emite cu adevărat pretenţii la un loc în play-off.

„Trebuie să rămânem modeşti, să ne facem treaba cât mai bine în continuare. E important că am câştigat la Târgu Mureş şi sunt foarte mulţumit de jucători. E foarte bine că vine această pauză competiţională, poate vom munci chiar mai mult, pentru că avem timp să-i integrăm pe cei nou veniţi, să îi punem la punct cu pregătirea fizică. Domnul preşedinte s-a întors lângă echipă, am vorbit cu dânsul, şi trebuie să fim cât mai aproape de play-off atunci când se termină turul campionatului. Dar dacă vom câştiga cele două meciuri rămase, sigur vom fi în play-off. Mai bine să mă doară capul decât deloc, aşa că mă bucur că trebuie să aleg ce jucători vor intra pe teren la fiecare meci. Important e să-i am pe toţi valizi”, a spus antrenorul clujenilor, înaintea meciurilor cu Poli Iaşi şi Viitorul, ultimele din acest tur.

CFR-ul ocupă locul opt în clasament, cu două puncte sub poziţia a şasea, pe care poate coborî Dinamo în cazul în care Pandurii Târgu Jiu va câştiga ultimul meci al etapei a 11-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.