JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a primit în această seară, 20 august, vizita echipei FC Voluntari. Meciul disputat în Gruia s-a terminat cu victoria CFR-ului, 2-0. Omrani (5) şi Vera (37) fiind singuri marcatori ai meciului.

La cinci minute după fluierul de start Omrani a deschis scorul după o pasă primită de la Deac. Voluntari a vrut să răspundă golului primit prin Voduț (9), care l-a driblat pe Vinicius, dar Vâtcă a fost la post şi a prins mingea. Culio (14) şi Deac (25) au ajuns şi ei în careul advers, dar mingea nu a intrat în poartă. Vera (37) şi-a adus echipa în avantaj după o pasă excelentă venită de la Hoban, 2-0. Astfel, CFR a intrat la vestiare cu scorul 2-0.

Ploaia şi frigul care s-au abătut peste Gruia au făcut ca în primele minute din repriza a doua jucătorii să fie prezenți mai mult la mijlocul terenului decât în careul advers. Păun (68) i-a pasat lui Culio, ultimul a plonjat, iar mingea trimisă cu capul a ajuns în brațele lui Petrariu. Balaur (81) a încercat să reducă din diferență, dar Vâtcă a prins fără probleme. Fluierul final a adus a şasea victorie consecutivă echipei din Gruia, 2-0, care este de neoprit.

După acest joc CFR Cluj îşi menține poziția de lider cu puncte 19, iar FC Voluntari rămâne pe locul 9 cu opt puncte.

CFR Cluj

12
Vâtcă
23
Vlad
30
Mureşan
55
Vinicius
6
Manea
19
Culio
28
Hoban
15
Nistor
10
Deac
9
Omrani
11
Vera

Au mai intrat: Păun, Balde, PeteleuAntrenor: Dan Petrescu.

FC Voluntari

27
Petrariu
87
Acsinte
18
Popescu
28
Balaur
24
Maftei
8
Novac
15
Lazăr
23
Olteanu
20
Marinescu
7
Ivanovici
9
Voduț

Au mai intrat: G. Deac, Tudorie, Pîrcălabu. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.