CFR Cluj a început cu stângul şi noul sezon al Ligii 1.

Campioana României  nu a obţinut decât un punct din duelul cu Poli Iaşi disputat în Gruia, 1-1, asta după ce moldovenii au avut o bară în minutul 90. La final, Dan Petrescu a acuzat dur arbitrajul.

Clujenii au început bine meciul cu ieşenii, iar presiunea pusă în jumătatea adversarilor a avut efect şi pe tabelă. Ratarea lui Mureşan avea să anunţe golul lui Deac, din minutul 23, mijlocaşul campioanei marcând după o centrare perfectă a lui Camora.

Căpitanul CFR-ului a fost aproape de gol după alte 10 minute, iar la pauză s-a intrat cu 1-0, după o primă repriză controlată de clujeni. Totul s-a schimbat, însă, după pauză.

În minutul 62, Mureşan a deviat o minge în propria poartă şi scorul redevenea egal, după care Arlauskis a avut două intervenţii salvatoare la şuturile lui Bălan şi Loshaj. CFR-iştii s-au trezit în cele din urmă şi au început să domine din nou, dar fără să aibă ocazii la poarta lui Rusu. Ba mai mult, în minutul 90 au avut mare noroc la reluarea lui Andrei Cristea, care a lovit bara, iar  meciul s-a încheiat cu 1-1, un rezultat care nu ajută deloc la moral în perspectiva returului cu Astana, de miercuri.

La final, Petrescu a acuzat dur prestaţia arbitrului Cătălin Popa. “Nu am mai văzut un astfel de arbitraj. Am avut două penalty-uri clare, Rondon scăpase singur cu portarul, era o fază clară, simplă, și arbitrul a dat offside. La golul lor e fault la Susic. Sunt obișnuit ca la CFR să se întâmple așa. După ce că ghinionul a fost mare, am avut și arbitrajul ăsta. Am avut jucători fără meciuri în picioare și s-a văzut. Dacă dădea ce trebuia să dea, nu mai eram sancționat. Dacă aveam VAR astăzi… primeam penalty la Deac, primeam penalty la Rondon, ar fi fost o victorie lejeră. De aia mă lupt pentru VAR, dacă nu vrem VAR, o să suportăm toate greșelile astea”, a spus Petrescu la interviurile televizate de după meci.

CFR Cluj

Arlauskis
Camora
Mureşan
Burcă
Peteleu
Sylla
Djokovic
Itu
Costache
Rondon
Deac

Au mai intrat: Susic, Aurelio, Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

Poli Iaşi

Rusu
Panţîru
Diallo
Frăsinescu
Gallego
Loshaj
Chelaru
Horşia
Teixeira J.
Danale
Bălan

Au mai intrat: Carlone, Cristea, Passaglia. Antrenor: Mihai Teja

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte