JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va juca, mâine seară, cu FCSB, în cel mai aşteptat meci în Liga I din ultima perioadă.

Jocul va avea loc în Gruia, acolo unde sunt aşteptaţi peste 17.000 de spectatori, un nou record al ultimilor ani pe arena feroviarilor.

Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, va fi unul dintre spectatori mâine seară, „Bursucul” ispăşindu-şi ultima etapă de suspendare primită după meciul cu CSU Craiova.

„E foarte important meciul cu Steaua, pentru mine este Steaua, nu FCSB şi e un meci special pentru că am crescut acolo. Nu va fi important în economia clasamentului, pentru că vor mai fi meciuri, dar e un meci important pentru fanii noştri. Sunt foarte fericit că s-au vândut toate biletele, pentru că e un meci deosebit în campionatul românesc. Nici dacă venea Bayern Munchen sau Barcelona nu s-ar fi umplut stadionul, dar Steaua atrage foarte mulţi fani oriunde joacă. Sunt conştient că nu toţi din stadion vor ţine cu CFR, pentru că altfel ar fi stadionul plin meci de meci. Sunt realist şi cred că vor fi foarte mulţi fani ai Stelei”, a declarat Petrescu, înaintea jocului de mâine.

Antrenorul clujenilor a refuzat să răspundă atacurilor celor de la FCSB la adresa echipei sale şi a arbitrajelor de care CFR a avut parte, menţionând că astfel de declaraţii nu pot duce la nimic bun în perspectiva jocului de mâine.

„Cu cât presiunea e mai mare, cu atât arbitrii vor greşi mai mult. Greşelile fac parte din fotbal, dar sper să nu greşească decisiv. Eu îmi doresc să fiu respectat, mai ales din partea conducătorilor echipei la care am crescut. Mihai Stoica, în schimb, îşi apără echipa la care e acum. Îl cunosc foarte bine, am lucrat cu el, iar când era la Urziceni o ataca pe Steaua”, a mai spus Petrescu.

Meciul dintre CFR Cluj şi FCSB va avea loc mâine, de la ora 21:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.