JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a pierdut, 0-1, meciul cu FCSB, ultimul al sezonului pentru feroviari.

După o primă parte spectaculoasă, în care s-a jucat cu ocaziile la poarta gazdelor, CFR-ul a dispărut din ofensivă în partea secundă, atunci când au luat un eurogol de la Teixeira.

Lipsa mizei a dus la un adevărat spectacol în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională. Dornici să arate şi în meci direct că sunt mai buni decât adversarii, chiar şi cu multe absenţe, CFR-iştii şi-au creat ocazii mari la poarta lui Vlad, prima încă din minutul 3, prin Djokovic.

Boli a lovit apoi bara, iar lobul aceluiaşi Djokovic nu a prins spaţiul porţii. În două minute, clujenii au mai irosit două şanse uriaşe. Omrani l-a lovit pe Vlad cu mingea din trei metri, iar acelaşi portar al FCSB-ului s-a opus şi la „capul” lui Costache. Nici Arlauskis nu a stat degeaba, însă, în careul celălalt. Teixeira, dar mai ales Hora şi Cristea l-au pus serios în dificultate pe portarul CFR-ului, dar cele două formaţii au intrat în pauză fără să marcheze.

După reluare, însă, ardelenii au fost departe de jocul bun din prima repriză. Un penalty acordat FCSB-ului, şi ratat de Hora, a fost urmat de eurogolul lui Teixeira din minutul 53. Chiar şi conduşi, feroviarii nu au avut reacţie în atac, semn că cele trei zile de petrecere din această săptămână şi-au pus amprenta asupra pregătirii acestui joc. Roş-albaştrii au dominat şi au fost periculoşi la poarta lui Arlauskis, dar Morais şi Benzar au ratat cele mai mari şanse.

Pe final, Omrani a irosit o ocazie mare de a aduce egalarea, iar FCSB s-a impus cu 1-0, o palidă consolare pentru roş-albaştrii în lupta la titlu pierdută în faţa alb-vişiniilor.

FCSB

Vlad
Morais
Cristea
Bălaşa
Benzar
Teixeira
Nedelcu
Coman
Tănase
Man
Hora

Au mai intrat: Moruţan, Roman, Rusescu. Antrenor: Mihai Teja

CFR Cluj

Arlauskis
Peteleu
Boli
Mureşan
Manea
Djokovic
Hoban
Males
Păun
Omrani
Costache

Au mai intrat: Moutinho, Petrila, Itu. Antrenor: Dan Petrescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.