JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va ieşi din insolvenţă săptămâna viitoare, foarte probabil, după ce au fost virate cinci milioane de euro în conturile clubului, iar Vasile Miriuţă şi-a prelungit, oficial, contractul pentru încă un an.

Obiectivul pentru următorul sezon va fi locurile 1-3, potrivit tehnicianului CFR-ului, care a promis că vor veni jucători de valoare în Gruia la vară.

“Nu am vorbit, sincer, de obiectivul pentru anul viitor cu domnul Mureşan, dar acesta sigur va fi locurile 1-3, pentru CFR Cluj nu poate juca pentru poziţiile 5-6. Acum, sigur, au fost problemele cu insolvenţa, cu jucătorii plecaţi, dar la anul va fi altceva şi ne vom bate la primele trei locuri. Se va investi, vom aduce jucători foarte buni cu care să ne batem la campionat, avem relaţii prin Europa, avem un scounting bun. Mă simt foarte bine la CFR Cluj, am o relaţie bună cu oamenii de aici, cu suporterii şi mi-am dorit să rămân”, a declarat antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă, la Digisport.

Acesta a recunoscut că mai păstrează legătura cu Arpad Paszkany, însă a infirmat că el ar fi, de fapt, patronul echipei clujene.

“Eu am semnat contractul cu domnul preşedinte şi domnul Marian Băgăcean e patronul, el a plătit acele cinci milioane de euro. Cu domnul Paszkany mai vorbesc la telefon pentru că am rămas prieteni, dar nu se implică la echipă, nici vorbă. Vorbesc cu dânsul pentru că am rămas într-o relaţie foarte bună”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

Echipa sa va disputa vineri seară următorul meci din play-off, în Gruia urmând să vină campioana României, Astra Giurgiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.